Post by teosoltasadats on Mar 9, 2022 5:53:41 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anti-stress - relaxačné hračky ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anti-stress - relaxačné hračky IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Anti-stress - relaxačné hračky 2022 version ▞▞▞
Nikdy jsem nebyl tak spokojený s hrou, jako bych si ani nedokázal představit, jak se naštvat pěti hvězdičkami, je to jen to, že je úplně zadarmo.
Nenávidím tuto hru, téměř všechny hračky jsou nyní v tichém balení, vše, co máme, jsou ty nudné. Očekávám to zpět moje malá sestra si ty hračky užívá a takto to aktualizujete?!
Tato aplikace si zaslouží čtyři hvězdičky, ale rád bych, aby si tohoto komentáře všiml a zkontroloval Jindoblu. Jediná aplikace, za kterou jsem kdy zaplatila, aby získala doplňky – ta bezplatná část je sama o sobě úžasná, ale chtěl jsem víc a upřímně, nelituji – často jsou přidávány nové nepředvídatelné aktivity/hry/gadgety a miluji, jak můžete navrhovat vlastní nápady. Tu aplikaci moc zbožňuji a je skvělá, než usnu. Zdaleka nejlepší aplikace v mém telefonu Rád bych však dodal, že lze provést velká vylepšení, aby byla aplikace mnohem lepší - aplikace je jako základní prototyp s dobrými nápady, ale někdy mohou být návrhy a efekty zcela základní a postrádají kvalitu . Někdy si říkám, jak je jedna z jejích „her/aktivit“ tak dobrá a jiná tak špatná. Celkově vzato doufám, že Jindoblu dokáže tuto aplikaci vylepšit a myslím si, že se skutečně ujme, jakmile bude mít lepší design (např. pozadí police, realismus hvězd a skládaček atd., estetika akvária), přičemž si zachová uhlazenost a jednoduchost . Věřím, že tato aplikace může skutečně vzlétnout a být opravdu populární, pokud se její celková atraktivita zvýší. Hodně štěstí.
dámské; 500 ml; gely; Pro vegany; Hydratační; Relaxační ... Kirby Super Star Donut Shop Squeeze Anti-Stress Figure Kirby 8 c. Officially licensed stress
Aplikace se mi líbí, ale nová ikona na domovské obrazovce mě opravdu rozčiluje. Můj pes zemřel před rokem a logo mě nutí přemýšlet o tom, kdy jsem s ní hrál aport. Změňte to prosím zpět nebo vás zažalujte. (Nechci žalovat jindoblu, ale budu, pokud to nezměníte zpět).
Skvělá aplikace. Žádné reklamy, mnoho miniher, zvuková a hmatová odezva. Díky za to.
Líbí se mi nová aktualizace. Vše je nyní zdarma díky vývojáři! jen tak dál!
Antistress Simulation Games. Verze : 2.3. Kategorie : ... Sbírejte jedinečné fidget 3D hračky po dokončení úrovně hádanek.
Tohle pro mě byla nejlepší hra, dokud...tato směšná aktualizace, takže v podstatě tu hru hraji a zjistím, že většina neposedů je v tomhle stupidním tichém balení, což mi přijde otravné, protože když kliknu na neposedu v u tichého balení to vždy říká sledujte přidat nebo koupit navždy za 2,45 £ a také mi vždy dá 1, takže přidejte = 1 hračka, můžete to prosím změnit zpět???
Tuhle aplikaci moc doporučuji je to snad nejlepší antistresová aplikace doporučuji určitě❤️😊👍✔️
Kdybych mohl dát 0 hvězdiček, udělali bych všechny zábavné věci v tiché smečce, což je podle mě nespravedlivé. TATO HRA BYLA TAK DOBRÁ, TEĎ JE TAK ŠPATNÁ
Všechny hračky nejsou k dispozici
Antistress - relaxation toys თავსატეხი inu
Smutné, když vidím, že moje bezplatné hračky jsou umístěny na platové stěně, doufám, že alespoň některé z nich uděláte zdarma, a vím, že reklamy = příjmy, ale alespoň přemýšlejte o tom, jak udělat nějakou hračku zdarma pro lidi, kteří chtějí rychlou relaxaci, pamatujte, že je to antistresové aplikace není cashgrab
Opravdu to pomáhá, když mám záchvaty paniky, je to opravdu uvolňující! Miluji to. Ale musím se na něco zeptat. Jediná hra, kde byste si mohli lehnout do postele a dívat se na hvězdy, možná byste si mohli vybrat jiné počasí (například: Deštivo, Bouřka nebo větrno Ale zatím úžasná hra. Miluji to!
Nevím, proč je jeho hodnocení vysoké, je to jen ztráta času
Opravdu jsem to chtěl milovat, ale zvukové efekty mě ještě více vystresovaly, ale všechno nechť bylo v pořádku
Líbí se mi tato aplikace, ale když chci tichý balíček, po reklamě mi říká, že sledujte reklamu Nemohu získat tichý balíček, opravte tuto chybu, ale je to dobrá hra
Je to dobrá hra, ale je tam chyba, kdy když se podívám na inzerát pro všechny hračky, nedá mi hračky, říká, že se musím podívat na reklamu znovu a dělám to dál a nepřináší změnu, můžete to prosím opravit
Bruh, tam bylo mnoho hraček, které jsou zdarma, dokonce i hra s chobotnicí, nyní je to POTŘEBNÉ BALENÍ?!! Bruh teď a musím zaplatit, abych to dostal zpět? Omlouvám se, ale pro mě to hodně změnilo 2 hvězdičky :/
Hra byla hezká, dokud jsem ji nezaložil, nemohu hrát na těch nejslabších, mohu hrát pouze na těch horních.. stejně jako tato hra je to velmi uspokojující pěkná a realistická hra, hodnotím ji 100/100 (uwu) A velmi zábavná a veselá ugh i mohl bych to hrát jako navždy, je to návykové a velmi velmi zábavné, líbí se mi také hnědé pozadí.
Celkem dobré ale ty zvuky nejsou úplně realistický
Tato hra je tak zábavná, že ji mohu hrát celý den, jediná věc, která se mi nelíbí, je odemykání her a reklam, ale prozatím dobrá práce, která je na místě
Antistresové hračky za nejlepší ceny na trhu. ... Antistresová hračka hrášek ... 14 Colorful Cloud Slime Fluffy Polymer Anti Stress Charms Cotton Mud Magic
Bylo to dobré, dokud jsem nemusel sledovat přidání každých 10 m pomocí spodní části aplikace
Anti-stress - relaxačné hračky – Aplikace na Google Play
0 - eatme.
Hra je super
☺️
Je to dobrá hra ale vadí mi že tam nějaký věci jdou za peníze to mě hrozně štve
Všechny rady o této antistresové hře. Velmi nudné a opravdu chytit papír a čmárat a poslouchat chladnou hudbu by udělal totéž.
Přál bych si, aby načítání každé hry netrvalo věčně
Astrafit Anti Gravity Machine With Globe | CZC.cz
Opravdu nemá cenu stahovat. Většina her je příliš hlasitá a vyvolává problémy u lidí se smyslovými poruchami.
24H Soccer Win -Prediction Tip Sport jlqm
Hraj super ale máma nový mobil a ty pro věci co jsem si tam koupil tak musím znovu koupit což by tak nemělo neví někdo co s tím
Tato hra je zábavná, ale jako první vyhraju se snažím dostat do soupravy, takže je to zábavná hra Tuto hru nesnáším 😤😤😱
Sračka
Tato aplikace je skvela hodi se i do skoly a kdyz mate vztek tak je to jeste lepsi😂💙
Tak napůl č
Ujde, ale moc antistresove to není.