Post by harkundmarkprevas on Feb 16, 2022 18:16:20 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezený počet primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Udělali hru nespravedlivou, nemůžete si přizpůsobit svého přehrávače Vždy bych si udělal vlastní John cena teď mat thingyie mi ji vzal hotovost se masivně zdražila příliš mnoho reklam to bylo použito k hodnocení 5 hvězdičkami na jednu hvězdičku tohle je nejmenší hvězda, kterou dávám hře od válek s tyčemi
Tak úžasný! Má nejlepší grafiku a všechno! To by byla úžasná wrestlingová show, kdyby to byla skutečná show! Děkuji, že jste to udělal, dělá mě to tak šťastným a cítím se lépe, když budu chtít zmlátit náhodného člověka, tuhle hru můžu hrát vždycky! Sbohem Děkuji!
Vyhrál jsem zápas o titul pinem, ale stále nemám svůj titul 😠 opravte hru
Miluji tuto hru, má pěknou akční figurku s pěknými pohyby a dovednostmi, ale jediným problémem je grafika, kterou musíte zlepšit (aby byla realističtější).
Miluju wwe a tak stahuju
Tato hra inspiruje lidi k boji ve špatných časech
Nemůžu tomu uvěřit Stáhl jsem si booking revoluci a koupil pro licenci a teď se to stalo Pokusil jsem se obnovit svůj nákup, ale nedovolí mi to.
Asi dobře
Je to velmi pěkné a zajímavé na hraní, ale jeden, který bych rád vylepšil, je grafika
Wrestling Revolution Sports oxs
Kdysi jsem tuto hru miloval natolik, že bych u této mobilní hry trávil více času než kteroukoli z konzolových her, které mám a platím za ně měsíčně, ale teď nemůžu začít s postavou své vlastní tvorby, která mě trochu vyvádí z míry. nálady na hraní, ale pokud vám nevadí, že musíte hrát za původní postavy, které mají, pak je to OK.
Opravdu skvělá hra, jen se mi nelíbí, jak vám v některých týmech mohou dát odpadkový outfit, než vám nedovolí se převléknout a vy můžete být navždy uvězněni v odpadkovém oblečení a nedávno jsem opustil jednoho ze svých spoluhráčů a přidal se k nový člověk, ale oni se pokazili a donutili mě zůstat s nimi, takže jsem znovu odešel, snažil jsem se získat svého nového zpět, ale prostě to šlo, jak vidíte, už jsem se svou postavou a vyhrával jsem proti někomu a oni opustili arénu a náhodně vyhráli
Tato hra je dobrá, ale bojové schopnosti mého hráče se nemění grafika je dobrá Dávám 4 hvězdičky, protože můj hráč nevyhrál, trefil jsem je, ale vyhráli
Tato hra je velmi úžasná. Jediná věc, která se mi na této hře líbí, je, že mohu snadno ovládat svůj přehrávač a také dělám mnoho věcí, které si nedovedu představit, děkuji za tuto hru.
Kdysi jsem tuto hru miloval kvůli výstavě a carrerovi, ale hru jsem smazal už dávno, protože prostor a věděl jsem, že mi tato hra chyběla, tak jsem ji nainstaloval zpět, ale tentokrát výstava nefunguje pláču kvůli tomu, protože to nefunguje, prosím opravte výstava by pro mě hodně znamenala
Tato hra je téměř neosobní, protože když v další hře spustíte gane, vaše dávka zdraví se neuzdraví a vy jste téměř mrtví a bez ohledu na postavu, kterou si vyberete, je stále tak těžké hrát tappimg v této hře může být těžké
Dobrá hra ale neskutečně padá
Jeho příšerné ovládání je zklamáním, grafika je v pořádku, ale je třeba je nakreslit lépe jako mluvící část, takže chci říct, že ztrácíte čas stahováním
Nesnašim rasisty
Dobrá hra. Kéž by byla přidána k dalšímu obsahu.
Když načtu hru, všechna tlačítka jsou šedá, očekávejte 1. Nikdy jsem nehacknul hry Mthingyie, nevím, proč se to děje. Prosím opravte to. je to docela nepříjemné. miluji tuto hru, ale opravte to. Mám LG K30. Jen zapouzdřit, pokud je to kvůli telefonu
Tato hra je dobrá, ale ve vaší kariéře, když neustále zkoušíte své dovednosti a další věci, jde všechno zpátky dolů
Blbost
Hra dobrá ale seká se mi to
Tato hra stále dostávám dvojitý tým, můj páter tam prostě stojí a kde je tlačítko odhaluje a nasadil jsem to velmi snadno a je to velmi TĚŽKÉ
Tu hru miluji, ale jedna věc, pokud chcete změnit hráče, je to obtížné
Grafika je tak špatná a navíc je to tak hloupá hra
Podívejte se na nejnovější a nejlepší videa ze hry Wrestling Revolution 3D na Twitchi. Zaregistrujte se nebo se přihlaste, přidejte se ke komunitě a
Books similar to Odvaha ke svobodě - Goodreads
Je to jedna z nejlepších her, jaké jsem kdy měl, vlastně věc, kterou bych si přál do této hry umístit, je, že byste ji mohli udělat pro více hráčů, v tomto případě ji mnoho lidí bude milovat, protože budou hrát se svými přáteli a také ji sdílet jinde
Přidejte online režim a tato hra bude opravdu nejlepší. Jediná věc, která mě na této hře štve, je, že manažeři mohou změnit způsob, jakým vypadáte, a další podobné věci. PROSÍM, opravte to a budu to hrát celý den
Pokud si vstupenku nekoupíte, není to legrace, protože majitel vaší wrestlingové skupiny vás bude neustále žádat, abyste si vstupenku koupili, a také pokud vyhrajete tituly a porazíte každého, kdo se o ni snaží bojovat, zemřete na „strašnou nehodu“. “ nebo „utrpělo mimořádně vážné zranění“
Byla to skvělá hra, ale vložení peněz do volného nákupu licence není dost fér na hraní a otevírání skinů obličeje a dalších věcí. Odstraňte prosím cenu pro licence.
Hra měla dříve přizpůsobení postavy, ale Mat thingyie se rozhodl, že za to zaplatíte. Tato hra by byla mnohem lepší, kdyby ji vrátili zdarma.
Wrestling Revolution Sportovní rpb
Hraji tuto hru hodně a je to opravdu dobrá hra pro fanoušky wwe. Je tam také příběh. jako smlouva podepsaná feal like wwe😂😂. a můžeme přizpůsobit váš přehrávač... jako sluch, šaty atd. Spousta šatů zdarma😍😍bez nákladů, to je dobré.\ DOBRÁ HRA
pokaždé, když se pokusím použít téma MP3, spadne
Hra byla zábavná a téměř náhodně, když dostanu reklamu a skončí, hra přestane reagovat. Zavřu zařízení a znovu jej otevřu a opraví to, ale při sledování reklamy se to stále nezobrazuje. Reklama je nápaditá nebo co, ale ikona měla mozek, doufám, že to bude opraveno.
Skutečnost, že nemohu změnit, jak moje postava vypadá, ničí hru, protože nehrajete se svou postavou a tato hra má tolik dobrých věcí, ale tohle hru jen ničí
Toto je nejlepší wrestlingová hra pro mobil (pro mě), můžete do hry přidat výhody. dík
Miluji tuto hru ze všech nejlepší Zaplatil jsem za věc, kde si můžete vytvořit svou vlastní postavu, používat výstavní režim, používat jakoukoli wrestlingovou společnost pro rezervaci a žádné reklamy Tuto hru miluji a velmi doporučuji si tuto hru stáhnout a hrát
"revolution pro" výsledky hledání • Mapy.cz
FilmBot filmy a seriály zdarma Mod apk Scaricare
Je to zabavna hra ale proc ste tskovi hdjn
Tato hra je příliš dlouhá a zdlouhavá. Zdá se, že zápas nikdy nekončí. Hrál jsem tuto hru více než hodinu a stále jsem nebyl schopen vyhrát. Je to zábavná hra, ale stále je příliš dlouhá a zdlouhavá.
Hra se změnila a v poslední době je to na hovno
- 1 bod odečten za závady v zápasech - 1 bod odečten za neefektivní oprávnění editora Celkově je to stále milá hra
Sky Force Reloaded Аркаде axlz
Miluji hru, ale nemám osobní život, jako je vztah nebo kupování věcí, jako jsou domy s auty
libovka
Můj bratranec mi to stáhl před mnoha lety a dodnes je to jeden z mých oblíbených vývojářů. Hra nabízí velkou rozmanitost a různé potenciální výsledky v závislosti na tom, jak si vedete, a na volbách, které učiníte. Přizpůsobení není hvězdné, ale je přijatelné a přesahuje drtivou většinu her. Ovládání je skvělé pro mobilní hru, nabízí jednoduchost a zároveň ovládání. Vzhled hry může být pro některé z vás, ale jakmile si na to zvyknete, připadá mi jako v jakékoli jiné hře.10/10
Wrestling Revolution Sports bfs