Post by harkundmarkprevas on Feb 16, 2022 18:07:32 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εμπειρία ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers – love to hunt 2022 version ▞▞▞
Ο θρυλικός Kurac και η οικογένεια και οι φίλοι που περνούν καλά για να γίνουν επιτυχημένοι με το και θα έχω περισσότερο χρόνο στο ds3 για να φτάσω στο μάθημα που έχω κάνει και η οικογένεια θα το ίδιο Πώς είναι τα πράγματα στο ds3 και είμαι ακόμα στο πρέπει όπως κάναμε ❤ ♥ 💙 💖 💕 😊 το boreal ενός sanpuku και ανησυχούσα λίγο ότι το πρώτο είναι το καλύτερο όπλο που δεν μπορώ να δω ❤ και μπορώ να είμαι 7
Έπαιξα το παιχνίδι πριν από 2 χρόνια και το κατέβασα ξανά, αλλά δεν υπάρχει πρόοδος, καθώς έχει προβλήματα σύνδεσης με τα παιχνίδια google play. Παρακαλώ διορθώστε το σφάλμα. Μην ασχολείστε με τα χρήματα. Ξέρω ότι πιστεύεις ότι κάποιος θα ξεκινήσει ξανά και ξανά από την αρχή, λόγω του οποίου πρέπει να βλέπει αυτές τις ανόητες διαφημίσεις όλο και περισσότερο και θα κερδίσεις χρήματα.
Είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και το κόστος για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και την απόκτηση περισσότερων drones είναι γελοίο, μαζί με τους χρόνους αναμονής για την εύρεση περισσότερων ζόμπι και μερικών από τα πιο σπάνια ζόμπι που μπορείτε να αποκτήσετε είναι σπάνιο... δωρεάν παιχνίδι και δεν ξοδεύω πραγματικά χρήματα για αναβάθμιση.. θα παίξω μέχρι να βαρεθώ να περιμένω μεγάλες χρονικές περιόδους για να πάρω αρκετά χρήματα από το παιχνίδι για να αναβαθμίσω πράγματα και μετά θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι...και αυτό είναι χάλια γιατί είναι μια καλή στιγμή και διασκεδαστικό να παίζεις...
Zombie Catchers - Zombiler Aksiyon gyj
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά θέλω περισσότερα επίπεδα. Έπαιξα πριν από χρόνια, μετά απεγκατέστησα την εφαρμογή και την κατέβασα ξανά τώρα, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν νέα επίπεδα
Κοίτα, για να το ξεκαθαρίσεις αυτό, είναι ενοχλητικό να περιμένεις ποντίκια.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό ως περιστασιακός σπατάλης χρόνου και όλα τα πιάτα μπορούν να γίνουν σε περίπου 5 λεπτά. Πραγματικά δεν μου αρέσει που έχουν προστεθεί διαφημίσεις εντός του παιχνιδιού (στο κύριο λόμπι και μεταξύ των επιπέδων) τον τελευταίο καιρό, και με αυτό απαιτούνται και περισσότερα δικαιώματα. Σκέφτομαι πραγματικά να διαγράψω το παιχνίδι εξαιτίας αυτού. Επιπλέον, δεν αναφέρεται ούτε η κατάργηση διαφημίσεων με αγορά.
Zombie Catchers – love to hunt অ্যাকশন cihp
Καλό αλλά ΟΧΙ τέλειο
Είδος: Δράση ... Κατεβάστε Zombie Tsunami APK. Zombie Tsunami ... Κατεβάστε Zombie Catchers - love the hunt! APK · Zombie Catchers - love
Είναι ένα υπέροχο και πολύ παιχνίδι ζόμπι!
Γεια σας, θέλω απλώς να γνωρίζετε ότι μας αρέσει να έχουμε μια νέα ενημέρωση σε αυτό το παιχνίδι, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αυτό το παιχνίδι έχει μια ενημέρωση, οπότε ελπίζουμε πραγματικά να έχουμε μια νέα.
Φοβερό!!! Μόνο που θα ήθελα να έχω παραπάνω πίστες
Ειναι πολι ορεο αλλα τα δρονε κανουν πολι ορα για να βρουν τα ζομπι.
Χαζο
Είχα αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό και εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Ούτε γεμίζει με διαφημίσεις.
AppAgg
πολυ καλοοο παιχνιδιιι. πρέπει να το κατεβάσετε!! απλα αν γινεται μπορειτε να κανετε τα drone να φορτωνετε πιο γρηγορα?!
Καλό παιχνίδι αλλά αξιολύπητοι έλεγχοι. Μου αρέσει το πόσο δημιουργικό είναι το περιεχόμενο του παιχνιδιού, αλλά τώρα έχω βαρεθεί τα χειριστήρια. Το άντεξα αρκετά. Το κουμπί βολής και άλματος είναι και τα δύο δεξιά και το ένα δίπλα στο άλλο. Στην παραλία, αυτό είναι ενοχλητικό καθώς πρέπει να πυροβολώ ενώ πηδάω. Δεν μπορώ να τοποθετήσω τα κουμπιά πουθενά αλλού και χάνω πολλά εύκολα ζόμπι γιατί δεν μπορώ να τοποθετήσω τον αντίχειρα και το ευρετήριό μου στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή. Κρίμα που αυτό το παιχνίδι έχει δυνατότητες, αλλά κατέληξα να απεγκαταστήσω.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά εύχομαι να χρειαζόταν λιγότερος χρόνος για να βρουν ζόμπι τα drones. Αλλά κατά τα άλλα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Χρειάζομαι περισσότερα επίπεδα για να παίξω, τα έχω τελειώσει όλα
ωραιο παιχνιδι απλα το προβλημα ειναι πως κανεις ολο τα ιδια και τα ιδια.. κατα τα αλλα ειναι οκ!👍
Υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις, οι περισσότερες από τις οποίες διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και δεν μπορούν να παραβλεφθούν (μερικές φορές υπάρχει ακόμη και άλλη διαφήμιση αμέσως μετά την πρώτη). Βρήκα επίσης τα χειριστήρια που δεν ανταποκρίνονται αρκετά και καθυστερούν, το πλαίσιο χτυπήματος του κουμπιού είναι στην πραγματικότητα αρκετά μικρότερο από το εικονίδιο του κουμπιού, καθιστώντας πιο δύσκολο το συνεχές πάτημα. Οι είσοδοι των κουμπιών καθυστερούν επίσης λίγο, γεγονός που καθιστά το πιάσιμο ζόμπι ακόμα πιο δύσκολο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
Το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά είναι μπερδεμένο λόγω διαφημίσεων: Αν πατήσετε κατά τη διάρκεια της περιστροφής του βραβείου, απλώς παραλείπει τις ανταμοιβές. Εάν ολοκληρώσετε ένα επίπεδο αλλά κατά λάθος πατήσετε έξω κατά τη διάρκεια της οθόνης αποτελεσμάτων, ορισμένα ζόμπι δεν εγγράφονται και η πρόοδος χάνεται. Πολλές φορές είναι εκνευριστικό.
Τελειο παιχνιδι
Αυτό είναι ένα πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι επίσης γεμάτο σφάλματα. Για παράδειγμα, όταν έχετε 42 τέλεια πιάτα και μετά παίξετε ξανά, τα τέλεια πιάτα θα είναι 39. Διορθώστε αυτό το σφάλμα. Θα πρέπει να φέρετε νέες περιοχές και στίβες για τους τελικούς παίκτες. Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και στο επίπεδο 82 και τώρα είναι βαρετό να πιάνω τα ίδια ζόμπι ξανά και ξανά. Ελπίζω να κάνετε κάτι.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, αλλά υπάρχουν πράγματα που είναι ενοχλητικά: 1. Τις περισσότερες φορές τα βίντεο για την εύρεση ζόμπι δεν είναι διαθέσιμα. Το παιχνίδι απλώς σας δολώνει να χρησιμοποιήσετε το πλουτώνιο σας για αυτό, ώστε να το χρησιμοποιήσετε όλο και να καταλήξετε να το αγοράσετε με χρήματα. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχετε αν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε συνεχώς. 2.Οι διαφημίσεις είναι πολύ μεγάλες και πολλές δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Και δεν μιλάω καν για αυτές που επιλέγετε να παρακολουθήσετε. Ακόμα και αυτά που έρχονται από μόνα τους το κάνουν αυτό.
Πραγματικά απογοητευμένος. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και έχω βυθιστεί πολύς χρόνος σε αυτό. Μόλις εξοικονόμησα αρκετά για να πάρω το τελευταίο μου drone. Την επόμενη φορά που θα συνδεθώ χάνω το drone που αγόρασα και έχασα όλο το νόμισμα για να το αγοράσω. Θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσει μια επιδιόρθωση για αυτό το σφάλμα.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες περιοχές παρακαλώ;
Ένα πολύ καλό παιχνίδι, διασκεδαστικό και πολύ διασκεδαστικό. Εκτός από κάποια πολύ μικρή οργή κλείνει μια συνολική Πολύ καλή επιλογή για λήψη
Θετικά: είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν, απλό εύκολο και λίγο αστείο. Μπορείς να παίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο με ευχαρίστηση. Αρνητικά: το έπαιζα ξανά από την ημέρα που είχε βγει πολύ παλιά. Χθες το βρήκα στα προτεινόμενα (Νέα ενημερωμένα) αλλά απ' ότι βλέπω η μόνη ενημέρωση που έγινε ήταν να βάλει διαφημίσεις)...
Zombie Catchers Laga ymc
Πριν κάποια χρόνια ήταν ΤΈΛΕΙΟ. Τώρα είναι 😑
I would like to find an artist that I like to work with to do additional ... be exactly like zombie catchers instead of hunting zombies u will be hunting
Είμαι στο επίπεδο 82, αλλά γιατί το επίπεδο δεν μπορεί να προχωρήσει; Λέει "επίπεδο προσεχώς". Έλα, έχω αποθηκευμένα 1050+ ζόμπι και έχω αρχίσει να λατρεύω το παιχνίδι, αλλά γιατί δεν έχει πια επίπεδο μετά το επίπεδο 82; Παρακαλώ κάνε κάτι. Το παίζω καθημερινά.
του βαζω τρια αστερια γιατι οταν κερδιζεις μετα πρεπει να περιμενεις πολυ ωρα για να ξαναπεξεις😔😒
Rise of the Kings Strategy yttz
Γενικά είναι καλό παιχνίδι αλλά η βλακία είναι ότι πρέπει να περιμένεις για την επόμενη αποστολή
Skata giati me eprize to rate
Πολύ διασκεδαστικό.
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είχε ένα σφάλμα επειδή παίζω και ⏸ το παιχνίδι για 1 ώρα και όταν επιστρέψω επανεκκινείται, το αποθηκεύω, αλλά γιατί;
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά έχω τελειώσει όλα τα επίπεδα και δεν υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνετε ή να ξεκλειδώσετε... Πιστεύω ότι πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή γιατί είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και είναι ευχάριστο να περνάτε το χρόνο σας πάνω του.
Δρόμος για πολλές διαφημίσεις
Πολύ ωραίο παιχνίδι μου αρέσει αλλά 4 αστέρια για αυτό. Χρειάζεται περισσότερα bioms και κάτι πιο ενδιαφέρον γιατί έχω τελειώσει αυτό το παιχνίδι 3 φορές και ακόμα το λατρεύω. Ωραίος δύο άντρες και ένας σκύλος☺
Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι, θυμάμαι ότι το έπαιζα όταν ήμουν λίγο νεότερος και εξακολουθεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Οι προσθήκες είναι χάλια όμως
Γεια, μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά την προηγούμενη ενημέρωση που έκανα πριν από λίγους μήνες με έκανε να μην μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, επειδή μετά την ενημέρωση οι χρόνοι των αποστολών μου αυξήθηκαν και επίσης αγόρασα και τα 6 drones αλλά κανένα από αυτά δεν βρίσκει τυχόν ζόμπι. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι χρονισμοί δεν λειτουργούν σωστά. Και όταν άνοιξα τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store, έδειξε ότι τα σφάλματα διορθώθηκαν, οπότε το ενημέρωσα ξανά, αλλά κανένα από τα σφάλματα δεν διορθώθηκε, το παιχνίδι είναι ως έχει ήταν πριν. Ελπίζω να το φτιάξεις